Klacht: Onterecht toestelgelden in rekening gebracht

op 06 september 2018 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens mijn 2 jarig contract vanaf 20-09-2015 en afkoopsom tot in 2017 Inc in mijn afkoopsom zijn er bedragen van onterechte toestelgelden in rekening gebracht wat niet had gemogen mijn klantnummer: 20196685369

Gewenste Oplossing:

Ik zie graag die onterechte in rekening gebrachtzijnde toestelkosten terug over die 2 jaren die ook verwerkt zijn in de afkoopsom van toen inclusief rente tot de dag van uitbetaling op mijn nieuwe bankrekeningnummer die ik u dan zal gaan geven en dat u daadwerkelijk contact met me opneemt persoonlijk op mijn nieuwe mobiele nummer die ik u dus nog zal moeten gaan geven

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Claudia De kiefte

2 maanden geleden - Nog altijd geen reactie gehad

Alle klachten die gemeld zijn door Claudia De kiefte