Klacht: onterecht moeten betalen

op 13 mei 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 16 jaar oud en heb twee rekeningen gekregen van de postcode loterij. Ik had namelijk 13 euro teruggeboekt nadat ik had meegedaan met een gratis lot. Ik kreeg enkele maanden later een brief waarin in stond of ik dit geld kon terug storten. Hier was ik niet mee akkoord en heb ik het dus genegeerd. Na enkele weken kreeg ik een tweede brief waarin stond dat ik nu 38 euro moest terugbetalen vanwege het niet betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de schulden worden kwijt gescholden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wester_li