Klacht: onterecht innen van geld

op 06 juni 2018 over Always Happy Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

werd gebeld door always happy. in eerste instantie heb ik ja gezegd, maar
heb daarna direct gemeld en doorgegeven dat ik er vanaf zie. kreeg toch een vakantievoucher binnen, heb dit teruggezonden en nu blijven de aanmanningen binnen komen. de 1e heb ik retour gezonden met opmerking. de 2e heb ik telefonisch contact opgenomen en doorgegeven dat ik niet ga betalen en waarom. 3e aanmanning – hierop een uitgebreide mail met bijlage’s gestuurd. nu de 4e ontvangen met hoge kosten en dreiging van juridische stappen en extra kosten.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden, als ik 1. geen aanmanningen meer krijg 2. men mij uit hun systeem verwijderd heeft 3. ik niet met onnodige kosten geconfronteerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Always Happy Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Always Happy Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 2110