Klacht: onterecht geld innen .

op 16 februari 2018 over Always Happy in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg vandaag een rekening dat ik juni juli en augustus nog niet betaald heb Ik kon nergens opzeggen omdat ze telefonisch niet te bereiken zijn. nu krijg ik een rekening om voor 3 maart te betalen anders word het verhoogd met 10 euro .Je kon ook online betalen maar de computer vind deze site niet veilig .De maand juni heb ik betaald op dit rek.nr.GB 03 SELN 0099 9900 7775 een bedrag van 48,95.De andere 2 maanden zou ik over moeten maken naar dit nr. NL68 ABNA 0251346706.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik van deze praktijken af ben ,en dat dit aan gepakt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Always Happy

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Always Happy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alie klok