Klacht: Onterecht geld afschrijven en incassos

Kaj1997 op 21 oktober 2020 over Swapfiets in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik een abonnement afgesloten voor een elektrische fiets. Toen ik deze heb opgezegd en mijn fiets heb ingeleverd bleven ze geld afschrijven van mijn rekening. Ik boekte dit geld terug en kreeg na een tijdje brieven van incassobureau’s. Meerdere malen heb ik contact opgenomen en is mij toegezegd dat ze het gingen regelen wat uiteindelijk nooit gebeurd is. Uiteindelijk heb ik mijn abonnement nogmaals stop gezet via de website en kreeg ik deze week een mail dat ik mijn fiets moest inleveren anders gingen het abonnement door, al heb ik deze fiets niet meer want die heb ik een jaar geleden ingeleverd…

Gewenste Oplossing:

Wanneer de openstaande (onterechte) rekeningen worden kwijt gescholden en mijn contract definitief word opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Swapfiets over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Kaj1997