Klacht: Onterecht een nieuw lid

op 23 mei 2016 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man waren al van ons trouwen nu 53 jaar geleden abonnee van Trouw? Nu mijn man vorig jaar is overleden en ik onlangs het abonnement op mijn naam heb gezel word ik beschouwd als nieuw lid. Ik vind dat zeer pijnlijk. Daarvoor heb ik Trouw niet al die jaren met genoegen gelezen. Ik wil beschouwd worden als trouwe abonnee.

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht gehonoreerd wordt er ik als trouwe lezer word gehonoreert. En dus geen brieven krijg als nieuwe lezer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door evanvliet@hetnet.nl