Klacht: Onterecht boeken besteld bij Van dijk

op 28 juni 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mijn zusje heb ik 2 jaar lang boeken besteld bij Van Dijk. Echter, was dit 2 jaar lang niet nodig geweest! Ik heb dus onterecht 2 jaar lang boeken voor mijn school betaald terwijl het helemaal gratis was. Ik wil mijn geld uiteraard terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 29 juni 2017 om 09:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste PNR,

Naar aanleiding van je reactie kunnen wij je meedelen dat er op het door jou aangegeven adres vanaf 2015 in totaal 2 boekenpakketten zijn geleverd en 1 boekenpakket in bestelling staat. Deze pakketten zijn niet door jezelf betaald maar door de school.
De enige factuur die je van ons hebt ontvangen en voldaan is een factuur uit 2015 van 8,99 euro voor een rekenmachine.
Het is ons daarom niet duidelijk welk geld je precies bedoeld en wij zien uiteraard geen reden om een bedrag terug te storten.

Vriendelijke groet,
VanDijk.

Alle klachten die gemeld zijn door PNR