Klacht: onterecht abbonoment afgesloten

op 26 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hebt betaald maar ben toch afgesloten,geld over gemaakt met klant nummer, alleen vergeten factuur nummer bij te vermelden, contact hier over gehad, zou 10 dagen duren en mijn ogen al veels te lang, nog een bericht ontvangen om een screenshot te maken van de betaling ook nog gedaan, ook dat hébt ik gedaan mail gestuurd naar de e mail adres, 3 dagen geleden en tot mijn verbazing wordt ik toch afgesloten.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon weer gebruikt kan maken van mijn diensten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chillkillgrauw@gmail.com