Klacht: Ontbrekende ingrediënten salade

op 02 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop met regelmaat een maaltijdsalade van de Jumbo en heb eigenlijk maar 1 keer een salade gehad waar ik ontevreden over was. Nu heb ik hetzelfde probleem als de vorige keer maar nu met een andere salade. De vorige salade was er een met kaas en zongedroogde tomaat, waarbij de zongedroogde tomaat ontbrak. Nu heb ik een salade met gerookte kip en walnoten, en zie ik dat het zakje walnoten ontbreekt. Ik vind dit best slordig en hoop dat hiervoor een oplossing wordt gevonden want ik ben vast niet de enige die hier tegenaan loopt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat ik krijg waarvoor ik ook betaal (de walnoten en de zongedroogde tomaten in dit geval...). Het zou netjes zijn als ik een nieuwe salade zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marthe Flanderijn