Klacht: Ontblurren van mijn woning

op 19 december 2017 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omstreeks 2011 heb ik mijn raam laten blurren. Het effect was dat zijn mijn hele huis geblurred is en dat het lijkt of er een crimineel woont. Dit was niet de bedoeling. Ik heb gevraagd om het ongedaan te maken. Dit is niet gehonoreerd, want eenmaal geblurred is altijd geblurred.
Ik ging er vanuit dat dit dan zou vervallen bij een nieuwe opname. Helaas merk dat de nieuwe opname weer vervangen is door de oude. De oude is van 2009, dus ik vind het wel weer tijd voor een nieuwe. Volgens mij is die ook gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Als de blur verdwijnt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Poon1972