Klacht: Ontbinding van de overeenkomst

op 24 augustus 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele minuten geleden heb ik mezelf als woningzoekende bij jullie aangemeld. Huurwoningen.nl beloofde dat indien ik de aanmeldprocedure ben afgegaan ik de huurwoningen kan inzien. Als ik mijn woonwensen specificeer zie ik echter dat het in contact komen met de verhuurder via een ander website (lees contactpersoon) gaat (in casu huurwoningen.nl).

Op deze website moet ik weer een bepaald bedrag betalen om zodoende de contactgegevens van de verhuurder te ontvangen. U begrijpt wel dat ik geen gebruik wil maken van een website die mij slechts doorlinkt naar een andere website waar ik vervolgens weer voor moet betalen. Tevens zegt art 2 van de disclaimer dat;
“Op de website wordt informatie aangeboden in de vorm van te huur staande woningen, alsmede een link naar de website met desbetreffende woning.”

In bijna alle gevallen moet de klant weer een bepaald bedrag betalen voorts zij specifieke informatie over de woning mag ontvangen. Wat inhoudt dat het doorlinken naar een ander website niet voldoende informatie verschaft om over een specifiek aanbod te spreken (lees; het doorlinken zal niet als wederdienst gezien mogen als het aanbod niet voldoende beschreven is)

Gewenste Oplossing:

Ik zou hierbij mijn lidmaatschap willen opzeggen met het verzoek om het bedrag van 20 euro terug te storten op de rekeningnummer. Indien dit niet mogelijk is zou ik alle contactgegevens van de verhuurders (regio Rotterdam) die op jullie website beschikbaar is, willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BaharSharif