Klacht: onredelijke eis en pressie

op 20 juni 2017 over DAS in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb het incassobureau gebeld met de mededeling dat ik meer kon gaan aflossen per maand, van 50 naar 250 euro. De mevrouw aan de telefoon was daar blij mee noteerde het bedrag en wanneer de eerste betaling gedaan zou worden. Dit is, zoals voor zoveel mensen, aan het einde van de maand als het salaris gestort wordt.
De mevrouw zei het te overleggen met haar collega en dat ik teruggebeld zou worden. Dit is gebeurd maar de uitkomst was dat ik dezelfde dag het 1e toegezegde bedrag zou moeten storten omdat anders een ‘procedure’ gestart zou worden??? Ik zei dat mij dat niet lukte omdat mijn salaris pas over 2 weken gestort wordt en ik het bedrag niet op mijn rekening heb staan. Dit was niet akkoord en het moest diezelfde dag overgemaakt worden, omdat het al zo lang loopt! Daarbij komt dat op de brief van 22/2/16 staat dat er iemand langs komt als de betalingsregeling niet nagekomen wordt, waarna een procedure gestart wordt. Ik heb steeds betaald, nog nooit iemand gezien en ze dreigen met het starten van een procedure!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het incassobureau mij in de gelegenheid stelt om aan het eind van deze maand de eerste, veel hogere termijn te betalen. In plaats van mij onder druk te zetten en meer problemen te creëren dan nodig. Omdat ik dan moet gaan lenen wat niet wenselijk is en er op die manier nog meer geld terug betaald moet worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DAS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DAS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DAS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DAS

Heeft op 26 juni 2017 om 08:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

Vanwege privacy overwegingen onderhouden wij rechtstreeks contact met u en niet via deze website.

Na lezing van uw klacht heeft het management van DAS Incasso meteen telefonisch contact met u opgenomen. Gelukkig zijn er in dat gesprek constructieve werkafspraken gemaakt.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Servicemanagement DAS

Alle klachten die gemeld zijn door baaskonijn