Klacht: Onrechtmatige afschrijving

op 18 december 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DE88500700100175526303 is mij niet bekend. Toch worden er 2x bedragen van mijn ING rekening afgehaald vis PayPal. Ik lees dat ik niet de enige ben. Kan iemand zomaar via PayPal geld innen? ook lees ik op internet dat PayPal niet erg snel is in het afhandelen van klachten.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld terug gestort wordt en ik van PayPal af ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A Peijnenburg