Klacht: onrechtmatig geld incasseren

op 04 mei 2017 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ingeschreven bij huurexpert, uiteindelijk zelf een woning gevonden. Direct mijn abo bij huurexpert opgezegd maar blijven incasseren. Gelukkig heb ik mijn incasso via de creditcardmaatschappij lopen dus deze ga ik via hun regelen met een betwistingsformulier. Bewijs van afmelding bij huurexpert heb ik ook nog.

Gewenste Oplossing:

Als ze geen geld meer incasseren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ingridkeulers