Klacht: Onprofessionele behandeling door de telefoon na opzegging

op 28 juli 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de laatsye maand hebbe we zeker totaal 20 – 30 uur zonder internet gezeten. En dat blijft dagelijks doorgaan. Ik besluit ziggonop te zeggen. Mijn nieuwe provider heeft op 9 augustus de aansluiting gereed. Ik bel met ziggo om op te zeggen. Ik formuleer mijn klachten, waarop niet op gereageerd wordt zoals je mag verwachten van een klantenservice. Meerdere malen heb ik geprobeert te bellen over de storingen, maar dan was de wachttijd 15 minuten of meer. De vrouw verwijt mij dat ik nooit heb gebeld over de storingen. !!!!!! Ik vroeg een coulance om te beeindigen per 9 augustus ip 28 augustus wegens de klachten die ik heb. De toon werd anders, ze zou een bevestiging sturen, en daarmee was de kous af. hoorn op de haak!!!! Ik hoop dat er een opname van dit gesprek is gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Gewoon per 9 augustus stoppen, met een evenredige afrekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WRijstenberg