Klacht: Onmogelijk reactie te krijgen

[email protected] op 01 maart 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin januari een bericht gekregen van Paypal dat mijn rekening op inactief gezet is en dat er saldo op mijn rekening staat waardoor er kosten in rekening worden gebracht zullen worden van 10,-.

Sindsdien probeer ik in te loggen alleen ik heb een nieuw wachtwoord nodig. Ter verificatie wordt een sms gestuurd alleen dat telefoon nummer is niet meer geldig en moet aangepast worden. Na meerdere berichten gestuurd te hebben hoor ik gewoon helemaal niks terug. Ik lees online dat ik niet de enige ben die geen contact kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een e-mail ontvangen van Paypal dat ik mijn wachtwoord kan wijzigen.

Daarnaast wil ik dat de eventuele extra kosten, dat ik pas kan zien als ik weer kan inloggen, niet meer zullen gelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]