Klachten over Online Pakket Dienst

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Online Pakket Dienst in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 11 Koeriersbedrijven en post

100%
249 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
249 klachten opgelost
3.6 /10
151 stemmen
151

Tijdslijn

Ik had een afspraak met de OPD voor de ontvangst van een telefoon. Het zou tussen 12:00 -13-50 geleverd worden. De bezorger is niet gekomen en heeft de bezorging geannuleerd. Ik heb vandaag mijn examen laten schieten voor deze afspraak. Tele2... Lees meer

Vertraging

Klacht van op 16 juni 2018 over Online Pakket Dienst in de categorie Koeriersbedrijven en post

Mijn pakketje zou bezorgd worden tussen 9:00-13:15. Ik ben de hele ochtend en middag thuis gebleven voor dit pakketje. Ik verwacht dat als ik een bepaalde tijd opgeef, als er wordt gevraagd aan mij om dat te doen, de bezorgers... Lees meer

zondag 1040 belt de bezorger aan ik lig te slapen na nachtdienst en me moeder is half doof dus hoort de bel slecht.na 1 x aanbellen loop ik naar de raam en kijk ik oog in oog met de bezorger... Lees meer