Klacht: online kan niet meer en geld is weg!!!

op 25 januari 2014 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik snap wel dat jullie de cheaters en hackers willen blokkeren, maar eerst al mijn zelfgekochte geld via Playstation store het gaat hier om 10.000.000 wordt afgepakt. en dat ik later in de week ook nog eens niet meer online kan.

dus ik wil:1 mijn zelfgekocht geld (10.000.000) terug!!!
2 ik wil weer kunnen online gamen ik ben trouwens ook nog maar lvl 38!!!

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik 1: mijn gekochte geld terug krijg al mijn (10.000.000)

en 2: als ik weer online kan gamen want ik heb niet echt gecheat of zo als ik online kan gamen kunnen julie wel controleren of ik daatwerkelijk niet gehackt gecheat of ge glitcht heb want ik ben nog maar lvl 38!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Winner-wildcat