Klacht: online belte goed gekocht, pin werkt niet

op 05 juni 2021 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 18 mei 2021 belte goed gekocht via de lycamobile site. De pincode die ik kreeg werkte niet en ik had daarover gebeld. Na een uur kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn en die ging kijken of hij mij kon helpen en na 10 min in de wacht werd op gehangen. Ik heb mail gestuurd, geen reactie en ik heb vandaag 5 juni weer gebeld en ik kreeg te horen dat ze mij niet konden horen en er werd opgehangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn betaalde bedrag van €10,- terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Reactie van de melder van de klacht 149969ma

1 maand geleden - Mijn ref.no is: MFST0000061641

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 149969ma