Klacht: onjuiste voorlichting

op 03 juli 2016 over www.directpc.nl in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De verkoper vertelde dat ik net zoveel van de hulp kan gebruiken als nodig ik nodig hebt dat is achteraf niet waar je kan slecht drie maal gebruik maken en ook als je geen licenties bezit je geen hulp krijgt. ik wil er eigenlijk weer van af en mijn geld terug heb drie dagen geleden getekend.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn centen terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.directpc.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.directpc.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willem 1941