Klacht: Onjuiste tijden bus 33

op 23 februari 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon 1 minuut van het bushokje af maar moet een kwartier van te voren al naar de bus lopen. Dit komt omdat de bus tien minuten te vroeg aankomt en vervolgens gewoon weg rijd in plaats van te wachten op de juiste tijd. Ook op het station in Coevorden rijd hij te vroeg weg. Ik kom vaak 16:59 aan en hij moet 17:03 wegrijden. Negen van de tien keer is de bus al vertrokken en moeten mijn ouders me weer ophalen.

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon op de juiste tijden gaat rijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Britt2202