Klacht: Onjuiste prijs

Pjotr1949 op 05 april 2018 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen, 05-04-2018, werd bij de Aldi in Winsum de Huawei telefoon in de vitrine aangeboden voor 239,00 Euro i.pv. de folderprijs van 299,00.
Ik gaf aan dat ik hem voor die prijs wel wilde hebben en de medeweker gaf mij de telefoon mee. Bij de kassa moest ik echter 299,00 Euro betalen wat ik uiteraard weigerde. Ik maak ernstig bezwaar tegen de handelwijze van Aldi en wens alsnog de telefoon voor 239,00 Euro te kunnen kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil alsnog de telefoon voor 239,00 euro kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Aldi

Heeft op 09 februari 2021 om 14:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

ALDI is sinds september 2020 actief op Klacht.nl. De klacht die u hier hebt ingediend, is gedateerd of via een ander kanaal opgelost. Wij zullen deze klacht daarom afsluiten en als opgelost beschouwen. Mocht u nog vragen hebben of verder geholpen willen worden met uw klacht, neem dan contact op via [email protected]

Met vriendelijke groet,

ALDI Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door