Klacht: Onjuist item bezorgd

Silvanschaik op 07 december 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is een onjuist artikel bezorgd.
Wanneer ik het wil retourneren moet ik 4,- betalen, dus besluit ik het maar af te geven in de winkel. Is voor mij iets goedkoper. In de winkel hoor ik dat ik de bezorgkosten niet terug krijg. Hierover dan ook mijn klacht. Het is niet mijn schuld dat jullie niet goed leveren, dus die kosten hoef ik dan toch ook niet betalen?

Gewenste Oplossing:

Alles wat ik betaald heb retour ontvangen inclusief bezorgkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silvanschaik