Klacht: Onjuist bejegend/ Onjuist beschuldigd van diefstal

op 07 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week ben ik in de winkel geweest voor boodschappen. Na het betalen wist de medewerker mij te vertellen dat ik tijdens mijn bezoek 3 weken eerder niet betaald had. De pin transactie bleek niet correct te zijn waardoor ik afgelopen week de boodschappen van 3 weken eerder alsnog zou moeten betalen. Ik heb aangegeven eerst mijn rekening te willen checken voordat ik deze betaling alsnog zou volbrengen.
Dit te hebben nagekeken blijkt dat ik gewoon betaald heb zoals zou moeten.
De bejegening tijdens het bezoek aan de winkel was uitermate respectloos. Ik werd betiteld als dief, alsof het mijn fout was en ik zou zijn weg gerent (dit terwijl gewoon ik betaald had). En dit alles in een volle winkel.
Bij het indienen van een klacht zou ik bij haar terecht komen, dit is natuurlijk uitermate vervelend aangezien de klacht over haar ging.

MVG K Schilling

Gewenste Oplossing:

Excuses zijn op zijn plaatst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kschilling