Klacht: Onjuist afgeschreven bedrag

op 02 augustus 2016 over Esso in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens mijn vakantie hebben wij ’s avonds bij uw Esso pomp in frankrijk getankt en gepind. Door het beleid daar moet je je eerst melden, een bepaald bedrag pinnen, dan kun je tanken en daarna krijg je het juiste bedrag afgeschreven. Nu zie ik op mijn afschriften dat dit niet juist is gebeurd. Ik heb 90,- als voorschot gepind en uiteindelijk voor 58 euro getankt. Er is echter alleen 90 euro afgeschreven en verder niet gecorrigeerd.

Gewenste Oplossing:

als de 90 euro wordt teruggeboekt en het juiste bedrag wordt afgeschreven. ik heb nu ook een probleem met mijn boekhouding omdat het bedrag van afschrijving niet klopt met de tankbon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Goossen79