Klacht: onheuse bejegening

op 26 juni 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondagochtend 25 juni wilden we de trein van 11.26 u. van Leiden Lammenschans nemen. Bij het instappen met de de vouwfiets werd ik door de conducteur op zeer onbeschofte manier toegesproken dat ik de fiets terug moest trekken. Hij deed de deur dicht en de trein vertrok. Dit terwijl ook mijn vrouw en nog een passagier wilde instappen. We stonden ruim op tijd voor de fietsingang en stonden in een rij met andere passagiers.
Aangezien we een afspraak op een bepaalde tijd in Venlo hadden waren we verplicht met de auto te gaan waardoor onze vrij-reizen kaart verviel. (N.B. We hadden al ingecheckt).

Gewenste Oplossing:

Wanneer de betreffende conducteur erop aangesproken wordt en wij onze keuzedag terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pkoek