Klacht: Ongewent product ontvangen.

op 02 augustus 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Facebook heb ik een reclame van Lux Style gedeeld. Hierna heb ik ongewenst een pakketje gekregen met daarin een LuxSmooth. Ik heb nooit de intentie gehad iets te willen kopen en heb het pakketje meteen terug gezonden met de bijbehorende stikker (hiervoor heb ik zelfs nog verzendkosten moeten betalen van 6,75 euro). Nu beweert Lux Style dat zij niets hebben ontvangen en hebben ze mij een aanmaning gestuurd van 54,85 euro. Ik wens dat dit wordt recht gezet.

Gewenste Oplossing:

Graag geen aanmaning of factuur meer. En het bedrag terug draaien, ik wilde nooit een product bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marja1982