Klacht: ONGEWENSTE SPAM (Geen OPT-IN)

op 06 juli 2016 over NBD-AUCTIONS in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben slachtoffer van de spam van dit bedrijf.
Ik heb mij nooit ingeschreven voor een mailing van dit bedrijf aangezien NBD-AUCTIONS een e-mail gebruikt wat slechts een alias is. Het e-mail waarop NBD-AUCTIONS mij mails stuurt is dus alleen bij instanties zoals de kamer van koophandel ingeschreven. Het is onmogelijk dat ik mijzelf heb ingeschreven voor een mailing gezien dit e-mailadres enkel een doorgeefluik is en het verder NOOIT gebruikt wordt.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf stopt met spammen.
Inmiddels staan ze al op diverse blacklists:
http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=blacklist%3anbd-mail.nl&run=toolpage

Alle klachten die gemeld zijn door NBD-AUCTIONS spam