Klacht: ongewenste levering

op 03 augustus 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op facebook gekeken na Blackhead kiler,kom net thuis van vakantie en ligt een pakketje met een rekening van 34,85.Ik heb helemaal niks besteld,met factuurnummer LXNL3997876.Wil dit helemaal niet,en ook zeker ongepast om zoiets te sturen zonder toestemming.

Gewenste Oplossing:

Betaal niet,en wil het jullie wel terug sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angeligue