Klacht: Ongewenst pakket ( niet besteld )

op 24 juli 2017 over Muscle Extreme XXL in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg opeens een pakketje met pillen gestuurd die ik niet besteld heb. En ook een belachelijke rekening van 151 euro . Dit ga ik niet betalen. Lees dat dit vaker gebeurd bij dit bedrijf . Ze kunnen het op komen halen want ik ga hier geen kosten aan maken wat ik niet besteld heb. Hopelijk wordt dit opgelost en dat dit bedrijf muscle extreme xxl mij nooit meer iets stuurt.

Gewenste Oplossing:

Als ik dit niet hoef te betalen en dat bedrijf mij nooit meer iets stuurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Muscle Extreme XXL

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Muscle Extreme XXL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harold 008