Klacht: Ongewenst geld afgeschreven

op 15 januari 2014 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen abonnement bij NRC en ook nooit gehad. Nu blijkt er 112 euro geld afgeschreven te zijn zonder mijn toestemming. Heb nu al 3x contact over gehad en heb het geld nog steeds niet terug. Ik vind dit diefstal. Er wordt zonder mijn toestemming iets van me afgenomen zonder er iets voor terug te krijgen. Wel de laatste krant waar ik ooit een abonnement van afsluit.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste geld terug en ten tweede een excuses waarom het zo lang duurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door irisl2