Klacht: ongevraagt installeren van uw programma windows 10

op 06 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke dag opnieuw krijg ik meldingen om up to daten naar windows 10.Heb daar niet om gevraagt.personen die dat wel hebben gedaan hebben niks dan problemen met windows 10.Hoe dan ook ,ik blijf werken met windows 7.Krijg ik nog 1 melding om windows 10 te installeren , daag ik jullie voor de rechtbank.

Gewenste Oplossing:

STOP ERMEE.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door moe getergt