Klacht: Ongevraagd pakjes ontvangen van Bela Vita

op 03 mei 2017 over Bela Vita in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bejaarde vader ontvangt ongevraagd pakjes, reclame en brieven over neppe winacties van Bela Vita. Ook heb ik het idee dat ze ongevraagd via automatische incasso steeds geld van zijn rekening afhalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer ze alle communicatie richting hem stoppen, geen pakketjes, reclames of brieven over hun neppe winacties meer naar hem sturen. En wanneer er nooit meer geld van zijn rekening wordt afgehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bela Vita

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bela Vita nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KirstenT1986