Klacht: ongevraagd ontvangen olijfbladcapsules

op 17 juli 2017 over Bela Vita in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik meld in naam van mijn oom die herstellende is in een oord de volgend klacht. Momenteel ontving hij een derde aanmaning voor ongevraagde capsules. Hij is zwaar ziek en kon de capsules niet terugsturen. aan verwante bedrijven D.O.C. stuurden hem geregeld dranken ea; zaken op. De betalingen stapelden hen op. Ik ontving dus vandaag opnieuw één van die aanmaningen en dreigbrieven met advocaat, kosten en beslaglegging.
Betreft klant 90266980 oorspronkelijk document 505369342.
Hopelijk kan deze zaak stoppen. Mijn oom is zwaar ziek en kan onmogelijk betalen en zeker al niet wat hij niet gevraagd heeft! Mvg Dorothea Lagae, zijn nicht.

Gewenste Oplossing:

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bela Vita

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bela Vita nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geva