Klacht: Ongevraagd contract voor Online profiel basis

op 24 februari 2018 over DTG in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een factuur 31 januari voor een online profiel zonder vooraf contact hierover. ik wil deze dienst niet van hun heb hiervoor geen opdracht gegeven en nooit contact gehad hierover. Men beweerd dat ik een contract heb die ik 2 maanden voor verloop schriftelijk moet opzeggen. zgn Jaarcontract.Uiteraard is de opzegtermijn verlopen en opzegging niet meer mogelijk. dit was volgens mij voor de papieren uitgave van de Gouden Gids. Niet voor een Online Profiel. Bovendien is dit veel duurder en voor mij niet interessant, aangezien ik een internetsite voor mijn zaak heb die goed functioneert.

Gewenste Oplossing:

Ik wil van dit zgn. contract af ik heb hier nooit akkoord voor gegeven en ben niet van plan te betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door FrankwR