Klacht: Ongevraagd bestelling gekregen

op 04 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik keek naar een advertentie van het product quicmax via facebook. Ik heb dit niet besteld en ook geen bevestigingsmail ontvangen via mail. Toch krijg ik even latr een pakket met factuur in de bus. Dit kan niet de bedoeling zijn dat ik betaal voor iets wat ik niet heb besteld en gevraagd. Ook het telefoonnummer is niet bestaande.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dit product niet en ga er ook niet voor betalen. Ook wil ik geen verzendingskosten betalen naar een bedrijf in denemarken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Habiba1