Klacht: Ongepast gedrag

op 22 mei 2020 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag wou ik de bus nemen, ik had haast aangezien er een ongeluk was gebeurt waar ik acuut naar toe moest. Ik stond bij de bushalte en stak mn hand uit. De buschauffeur keek niet op of om. De bus stond stil voor het stoplicht. Ik heb geroepen en geklopt omdat ik echt haast had. Ik vind dit écht belachelijk en niet kunnen. (Verzetstrijderslaan 13:05 uur)

Gewenste Oplossing:

Ik maak dit vaker mee, ik verbaas me keer op keer over het personeel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melanie_