Klacht: Ongeïnteresseerd personeel

op 11 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net op de boschdijk komen wonen nu is het ideaal om boodschappen te doen bij jumbo boschdijk. Maar daar wou ik al van afzien met die geldwisselen machines, omdat het ongeitreseerde uitstraling geeft en het personeel word alleen maar assiocaler en ongeïnteresseerd en klant vriendelijkheid door het kassa personeel is ver te zoeken. En dat staat met elkaar in verband

Gewenste Oplossing:

Als er vrolijk geïnteresseerde werknemeners zou al een goed begin zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frietzak33