Klacht: Ongedierte in voedsel

op 02 juni 2021 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdag 27 mei j.l heb ik een doosje sushi gekocht bij de Jumbo in Baarn. Met uiterste verkoopdatum 29 mei 2021.
Vrijdag 28 mei heb ik dit samen met mijn partner tijdens borreltijd op de bank genuttigd. Doordat er wat sushi op de bank viel ontdekte we tussen de sushi een rupsachtige ongedierte die nog leefde. U begrijpt dat we alles gelijk uitgespuugd en weggegooid hebben. Ik heb dit van de week ook aan de supermarkt in Baarn gemeld die mij adviseerde om dit ook aan het hoofdkantoor te melden.

Gewenste Oplossing:

Het lijkt mij wijs om dit met de leverancier van de sushi te bespreken.
En dat u sowieso bent en blijft voor dit soort accidenten.

Het gaat mij erom dat Jumbo hiervan op de hoogte is en actie kan ondernemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GW.Boon