Klacht: Ongebruikte minuten en SMS’jes uit SIM ONLY abonnement worden niet meer aan nieuw maandtegoed toegevoegd

op 08 juli 2012 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telfort is (zonder overleg) gestopt om de minuten en sms’jes die ik in een kalendermaand niet heb gebruikt (die ik volgens mijn sim only abonnement mag meenemen naar volgende maand) bij te boeken bij het nieuwe maandtegoed.

Dit blijkt al maanden geleden te zijn gestopt. Bij toeval ontdekte ik dit. Paar maal gebeld naar Telfort, maar ondanks telkenmale de toezegging dat ze een aantekening hebben gemaakt dat ik over mijn klacht wordt teruggebeld: bellen ze niet terug. Er blijkt ook helemaal geen klachtenprocedure te zijn gestart!

Dit geldt voor mijn beide 06-nummers.

Ik loop tegen een muur van onbegrip en geen-actie bij Telfort.

Gewenste Oplossing:

Toekenning van het meenemen van minuten en sms'jes die ik niet heb gebruikt naar de nieuwe maand.

Hoeft voor mij niet terugwerkend, maar wel vanaf heden.

Alle klachten die gemeld zijn door r.obdam