Klacht: onduidelijkheid mbt aanvragen maandkaart irt automatisch afschrijving

op 04 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een maandtrajectkaart voor zoon van 16 jaar die start met MBO opleiding willen aanvragen. Moet dan toestemming geven als ouder voor automatische incasso. Dit wil ik echter niet omdat het niet elke maand relevant is om een maandkaart te kopen. Echter dan kom ik vervolgens niet verder met aanvraag omdat ik geen vinkje zet.
Bij navragen bij NS blijkt dat dit niet om automatische afschrijving gaat van de maandkaart MAAR van de eventuele extra treinreizen buiten dit traject. DAT staat er echter niet en ook uw helpdeskmedewerker geeft aan dat meer mensen dit onduidelijk vinden. Mijn vraag is nu: waarom wordt dit dan niet duidelijker aangegeven, dan weet ik waarom ik iets aan moet vinken.

Gewenste Oplossing:

Als er duidelijk staat waarom ik iets aan moet vinken. Dus niet de tekst die er nu staat, maar wat uw helpdeskmedewerker mij mondeling vertelde.

Dit scheelt mij tijd (en frustratie), een telefoontje naar helpdesk 9292, die mij vervolgens doorverwijst naar helpdesk van NS, die het mij in 2 seconden uitlegt, dus ook tijd van die beide dames (en de telefoonkosten niet te vergeten voor mij)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 19 september 2016 om 14:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Heeft op 19 september 2016 om 19:58 geantwoord

Er is mij alleen nog maar aangegeven dat de klacht is geregistreerd en naar betreffende afdeling is doorgestuurd. Dat is naar mijn mening in behandeling nemen, maar nog niet opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Ankie Jansen-Gommer