Klacht: Onduidelijke website en onbereikbaar

op 12 juli 2016 over Vlucht24.nl in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer, mevrouw,
Onlangs heb ik een boeking gedaan voor een vlucht naar Cuba. Bij deze boeking stond aangegeven dat met een extra pakket die je dus ook extra aanschaft je de reis kunt annuleren. Echter nadat ik deze annulering had aangegeven bleek dit niet zo te zijn. Tevens kreeg ik na 30 min aan de telefoon a 1 euro per min nog steeds niemand te pakken. Ik vind dit echt waanzin dat een site zo slecht communiceert als deze.

De reis heb ik dan maar moeten annuleren bij een andere reisorganisatie omdat er weinig flexibilitieit mogelijk is bij Vlucht24.nl

Dit brengt per persoon 190 plus 45 admin kosten met zich mee

Graag wil ik die dan ook op vlucht24 verhalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als deze kosten door hen betaald worden en dat tevens de administratie kosten die pas later werden aangegeven vergoed wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vlucht24.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door BartCUBA