Klacht: Onduidelijke informatie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb battlefield 1 gekocht bij jullie digitaal dd volgende dag kreeg ik een mail met een psn account die battlefield heeft en niet een code met btf1 erin maar met een account wat er helemaal niet bij staat beschreven want er staat gefelociteerd met uw aankoop enbattlefiekd 1 e niet gefelociteerd met uw aankoop van ee battlefield1 account
Alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een code willen voor de GAME en niet iemand zijn account waarmee ik mijjn games share want dat doe ik al met iemand of ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PS4digitalgaming.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Gonzork