Klacht: onduidelijk bij sollicitaties

op 18 oktober 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde graag bij het nieuw te openen filiaal in Amsterdam werken. Op het moment woon ik in Almere en ik heb half augustus ook daar gesolliciteerd. Ik heb nooit iets vernomen. Er komen nu ook steeds via Indeed vacatures vrij voor Primark Amsterdam en als je via Indeed solliciteert is dat voor niets want moet je toch weer bij Primark zelf solliciteren en die doen helemaal niets. Ik weet niet waar ik aan toe ben met Primark. Het is zo onduidelijk dat ik op het moment ook de status niet kan bekijken van mijn sollicitatie.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik tenminste maar iets terughoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DinoMelina