Klacht: ondeugend product auto niet naar mijn wens ik ben geduupeerd

op 13 juni 2017 over Autobedrijf Kian in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een auto gekocht bij auto bedrijf kian. hij blijkt een professioneel leugenaar te zijn ik heb geprobeerd met hem tot een oplossing te komen maar hij weigert, en hij noemde me een ziek mens ik heb met moeite mijn ruil auto terug en heb een deel van mijn geld terug gekregen .hij heeft van me 700 euro onterecht afgepakt heb gezegd we kunnen zelfs een oplossing zoeken zodat we met vrede elkaar laten hij bleef nog
weigeren.ik ga het dagvaarden en wil graag mijn ervaringen delen met mensen zodat zij niet de dupe van worden

Gewenste Oplossing:

als hij aan mijn wens akkoord zou gaan zelfs weet ik dat hij geen recht op mijn geld

Alle klachten die gemeld zijn door M el boukhsibi