Klacht: Ondeugdelijk en onwerkbaar toestel

op 22 juni 2016 over Eldap B.V. in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Easy to install… Een lachertje.
Ik heb de Premier Wifi repeater op 11/06/2016 i Antwerpen aangekocht en volledig volgens de gebruiksaanwijzing geïnstalleerd en geconfigureerd. Dat heeft me wel twee dagen gekost. Ik heb alle functies en alle mogelijkheden uitgeprobeerd met als resultaat dat heel mijn netwerk platligt. Ik heb een Dell desktop en het mailverkeer is onmogelijk. Internet idem “want niet verbonden”.
Op tablet (Apple) moet ik telkens inloggen op Telenet. Wel mailverkeer maar geen internet en telkens opnieuw moeten inloggen. Ik moet nu een beroep doen op een pc-dokter om mijn problemen op te lossen.
Ik doe mijn best om geen schuttingtaal of scheldwoorden te gebruiken maar het is moeilijk.

Gewenste Oplossing:

Hoe en waar kan ik de Premier wifi-repeater retourneren en de kostprijs van 29,95 € terugvorderen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eldap B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eldap B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Overstag1