Klacht: ondersteuning gaat werken als ik naast de fiets loop of beweeg

op 22 september 2016 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als ik naast de fiets sta en ik ga de fiets vooruit bewegen dan gaat de ondersteuning onverwacht aan waardoor ik al bijna 2 keer gevallen ben. al 2 keer laten repareren heeft niets geholpen en reactie is dan je zal wel tegen de trapper aankomen,en dat is pertinent nietwaar. wat nu?

Gewenste Oplossing:

als ik weet waardoor de trappers beginnen te draaien als ik naast de fiets loop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eisenga