Klacht: Onderkant springt er vanaf

op 18 mei 2020 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Een jaar geleden hebben we de pannenkoekenpan inductie van tefal gekocht. De pan maakte zojuist op de inductie een vreemd geluid, ik liep met de pan naar de wasbak en de onderkant (zilvere plaat) sprong van de pan af!! Gelukkig stond ik boven de wasbak en viel de plaat hierin. Het had net zo goed tegen mijn arm kunnen springen, gloeiend heet van de inductieplaat….
Gewoon echt gevaarlijk dit!
Wij hebben een pan of 5 van Tefal en kopen deze al jaren. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik hoor graag van u.
Mvg Kelly Graus (p.s fotos zijn aanwezig)

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming van dit ernstig en gevaarlijke situatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tefal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Kellygraus