Klacht: onderdelen niet verkrijgbaar van nieuwe ford ka

op 12 december 2017 over Ford in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ford ka van 2017, er zit schade aan de motorkap, en deze is niet te leveren door de dealer, omdat er leverachterstand is en het niet bekend of dit nog dit jaar of enkele maanden gaat duren. Ik vind dit een slechte zaak en ben zwaar teleurgesteld, maar ook als garage bedrijf kan ik zoiets niet an onze klanten uitleggen, wat denkt ford Nederland hier aan te doen? ?gaarne zo spoedig mogelijk een oplossing graag

Gewenste Oplossing:

Graag een snelle oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ford

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ford nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jos garage stoevenbeld