Klacht: Onderbroeken slecht van kwaliteit

op 04 juni 2018 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vroeger was de kwaliteit veel beter van deze onderbroeken , een brede band aan de bovenkant , en niet zo’n dun stof , sinds de vernieuwing heb ik steeds heel snel gaatjes in de naad , de stiek aan bovenkant is niet fijn en de stiek bij je liezen is ook waardeloos , zit niet fijn gaat schuren en zit veel te strak , heb maat M ..heb een grotere maat geprobeerd maar die valt weer te groot uit ..ik hoop dat jullie weer naar de oude versies gaan , die zitten fijner , ze zijn degelijker ,gaan dus langer mee en zijn niet zo dun ..als dit zo blijft zoals het nu is ga ik op zoek naar een ander merk want ik vind dit waardeloos…

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als de oude versie terug komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Doodlebailey